Hier het laatste nieuws van
Maken met Marie

Gijs van der Stel: Gamechanger in onderwijs

Leren is een complex proces dat zich voornamelijk afspeelt in ons hoofd. Wie zich met leren bezighoudt is ook altijd bezig met de vraag hoe we dit leren zichtbaar kunnen maken. Aansluitend daarop zijn er ontelbaar veel manieren van onderwijs. Onderwijsland heeft vele gezichten, inzichten, perspectieven en meningen. Op de vraag: ‘hoe geven we onderwijs … Meer lezen over Gijs van der Stel: Gamechanger in onderwijs

Hoera! Voor ons kanaal ‘Onderwijs Maken’ staat de eerste podcast op Spotify!

Daar moet je eigenlijk niet over schrijven, dat moet je gewoon gaan luisteren! Toch wil ik heel kort wat achtergronden schetsen. Waarom gaan we met audio aan de slag en hoe zijn we te werk gegaan? Al langer wilden we binnen Stichting De Haagse Scholen (DHS) meer zichtbaar maken welke onderwijstalenten er binnen onze stichting … Meer lezen over Hoera! Voor ons kanaal ‘Onderwijs Maken’ staat de eerste podcast op Spotify!

Als we meer zouden MAKEN zouden we minder vernielen!

Ik voel erg de behoefte #ietspositiefs te delen na een aantal #avondklokrellen waarvan de meeste Nederlanders volgens mij net als ik heel droevig worden. En omdat ik een MAKER ben die zich bezig houdt met #maakonderwijs ligt mijn positieve bijdrage ook in die lijn. Ik ben ervan overtuigd dat als je met aandacht iets maakt, je #ontwerp hebt bijgeschaafd, je de #techniek hebt eigengemaakt om … Meer lezen over Als we meer zouden MAKEN zouden we minder vernielen!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.